Univé Autoverzekering

Univé, de verzekeraar zonder winstoogmerk. Hierdoor zijn de prijzen voor een autoverzekering bij Univé goedkoper. En dat is altijd mooi meegenomen.
Zeker bij een autoverzekering, kan je een heleboel geld besparen door goed te vergelijken en af te wegen wat je wel en niet moet verzekeren. Bij Univé heb je keuze uit genoeg verschillende autoverzekeringen tegen een mooie goedkope prijs.

Univé is in 2013 voor de achtste (!) keer uitgeroepen tot de beste (zakelijke) verzekeraar van Nederland. Acht maal uitgeroepen worden hiervoor, dat zegt toch wel wat over de verzekeraar.
Univé-autoverzekering – Premieberekenen en afsluiten
online adverteren www.m4n.nl

Voordelen Univé autoverzekering

Een autoverzekering bij Univé heeft vele voordelen, waaronder:
- Geschikt voor elke portemonnee. Of je nou een uitgebreide, duurdere verzekering nodig hebt, of dat je met alleen WA al klaar bent, tussen de autoverzekeringen van Univé zit altijd wel wat.
- Makkelijk en snel uitbreidbaar. Mocht je een autoverzekering hebben afgesloten, maar er achter komen dat je misschien iets meer moet verzekeren. Dan is dat bij Univé snel geregeld!
- Tot maar liefst 80% korting. Deze korting is de no-claimkorting. Als je vele jaren schadevrij rijdt, loopt deze korting alsmaar op en profiteert u van een goedkopere premie. Een bonus-malus systeem.
- Snelle afhandeling van de schade. Mocht je schade hebben opgelopen en snel hulp nodig hebben, dan kan dat. Schade wordt snel verholpen.
- Tot 15% extra premiekorting. Je kan tot wel 15% extra premiekorting krijgen, nog bovenop de no-claimkorting. De totale korting zou dan 95% bedragen, en dat is bijna gratis!
- Een eigen autoverzekering samenstellen. Iedereen heeft andere dingen nodig in de autoverzekering. Daarom is het niet handig om enkel uit een paar verzekeringen te kunnen kiezen. Bij Univé is de keuze groot. Zo zijn er zelfs verschillende soorten all risk verzekeringen (budget, plus en optimaal)
- Ook als iemand anders rijdt (familie of kennis), dan is je auto verzekerd. Je mag zelf bepalen wie er in je auto rijdt, maakt niet uit wie rijdt, de auto is hoe dan ook verzekerd.
- Met een autoverzekering van Univé ben je niet alleen in Nederland verzekerd, maar in heel Europa. En daar stopt het niet, ook nog de landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Voor een duidelijke kaart, moet je op de website van Univé kijken.

Naast al deze voordelen is het ook mogelijk om de verzekering verder uit te breiden met aanvullende dekkingen (zoals een inzittendeverzekering of verkeersrechthulp). Sluit daarom nu een autoverzekering bij Univé af