Nationale Nederlanden Autoverzekering

Een autoverzekering bij Nationale Nederlanden is makkelijk online af te sluiten, in slechts 4 stappen. Ruim 5 miljoen mensen hebben al een verzekering bij Nationale Nederlanden. Nationale Nederlanden wil begrijpelijke producten, optimale dienstverlening leveren en heldere en eerlijke informatie geven. Belangrijke punten voor jou? Bedenk dan eens of je een autoverzekering bij NN wilt.
online adverteren www.m4n.nl

Autoverzekering bij Nationale Nederlanden

Net als vele andere autoverzekeraars, maakt Nationale Nederlanden gebruik van drie verschillende dekkingen voor autoverzekeringen, de WA, de WA extra (of WA plus) en de WA + casco.

Bij een simpele WA autoverzekering, dekt NN onder anderen schade en letselschade die de auto aan een ander toebrengt, dekking voor in het buitenland en gratis hulp, dag en nacht, bij een ongeval in binnen- en buitenland. Een iets uitgebreidere verzekering zou de WA Extra zijn. De Extra hierbij slaat op de schade die aan je eigen auto is gebracht door diefstal, brand, storm, hagel en zelfs joyriding.

Mocht dit alles nog niet genoeg zijn, dan kan je er over nadenken om nog de WA + casco te nemen. Hierbij zit dan nog inbegrepen dat je eigen auto is verzekerd voor de schade met een andere auto, dat je nieuwe auto voor twee jaar verzekerd is voor de nieuwwaarde en dat je hulpverlening in het buitenland kan verwachten, mocht je dit nodig hebben.

Aanvullende verzekeringen

Naast de algemene dekking kan je je auto voor nog enkele andere dingen verzekeren. Zoals inzittendenverzekering. Hiermee worden alle passagiers, inclusief bestuurder, verzekerd bij een auto ongeluk. Deze extra verzekering dekt tot maar liefst 1 miljoen euro (!) de schade (materieel gezien en letsel) die de bestuurder en de andere inzittenden lijden door het ongeluk.
En net zoals bij vele andere verzekeringsmaatschappijen, kan Nationale Nederlanden je helpen met rechtshulp als je de rechtsbijstandverzekering ook afsluit.

Nationale Nederlanden berekent de premie aan de volgende punten:
- Woonplaats
- Leeftijd
- Aantal kilometers dat je per jaar rijdt
- Specifieke autokenmerken
- Dekking van de verzekering (WA, WA Extra of WA casco)
- Aantal schadevrije jaren dat je al rijdt.

Het aantal schadevrije jaren kan je echt heel veel geld besparen bij Nationale Nederlanden. Tot maar liefst 85%. Verder rekent Nationale Nederlanden geen eigen risico als je de reparatie laat doen bij bedrijven die zich gevestigd hebben bij Nationale Nederlanden.
Voor nog meer informatie of om de autoverzekering bij Nationale Nederlanden af te sluiten, bezoek dan de website van Nationale Nederlanden