InShared Autoverzekering

Als je zeker van jezelf bent dat je haast nooit schade rijdt, dan is het wellicht slim op een goedkope autoverzekering bij InShared te nemen. InShared is van mening dat schadevrije jaren beloond moeten worden, daarom krijgt u ‘beloningspunten’. Met deze punten is het mogelijk om aan het eind van het (nieuwe schadevrije)jaar de premiekosten terug te krijgen van de autoverzekering.InShared
Onze Autoverzekering: InShared klanten zijn 30% goedkoper uit

Waarom InShared Autoverzekering

Naast het grote voordeel dat je je premiekosten terug kan krijgen, heeft een autoverzekering bij InShared nog meer mooie voordelen en dekkingen, zoals:
- De eerste 3 jaar wordt de nieuwwaarde van de auto vergoed.
- Als je een tweedehandsauto hebt gekocht, en deze was bij aankoop nog geen 6 jaar oud, dan wordt er 3 jaar na aankoop nog de aanschafprijs vergoed.
- Na 3 jaar geldt, vervangingswaarde +10%
- Je krijgt juridische hulp van InShared bij het verhalen van schade aan de auto.
- Snel schadeproces
- Groen schadeherstel
- De schade aan de auto wordt gedekt tot 5,6 miljoen aan mensen en tot maar liefst 2,5 miljoen aan dingen/voorwerpen die je geraakt hebt.

online adverteren www.m4n.nl

Naast deze dekkingen van de InShared autoverzekering, maakt deze verzekeraar geen gebruik van een bonus/malus systeem. Dit houdt in dat je meer premie moet betalen als je schade aan je auto hebt gehad. Hierdoor kan het nog wel eens voordeliger uitpakken om het niet te verhalen op de verzekeraar maar dat je het zelf betaald. Andersom geldt het ook, schadevrije jaren worden beloond met premie verlaging. InShared doet het allemaal nog beter: Bij schadevrije jaren krijg je bonuspunten waarmee je je premie terug kan krijgen (geen korting, maar alles terugkrijgen!) en bij schade hoef je niet meer premie te betalen.
De sowieso al goedkope autoverzekering bij InShared, stijgt dus niet als je schade aan je auto veroorzaakt.

Extra beloning

Als klant bij InShared heb je ook recht op de Jaarbeloning. Dit is de extra winst van alle InShared klanten die worden verdeeld over alle klanten. De verzekeraar kijkt hoeveel premie ze hebben ontvangen en hoeveel schade ze hebben moeten uitkeren, hier maken ze een balans van op. Als er minder schade is uitgekeerd dan verwacht, dan wordt die extra winst dus verdeeld over de klanten van de autoverzekeraar. Hoeveel je ontvangt, ligt dan weer aan je eigen aantal beloningspunten. Hoe meer beloningspunten hoe meer geld je terugkrijgt. Een extra beloning bovenop de beloningen dus :)

Gratis vervangend vervoer

Van een auto kan je best afhankelijk zijn. Het is immers je vervoer naar bijna alles. Gratis vervangend vervoer behoort dus tot de autoverzekering bij InShared. Als je auto total loss is, gestolen of als die in reparatie is bij InShared krijg je een gelijkwaardige auto als gratis vervangend vervoer. Dit geldt alleen niet voor mensen die enkel WA verzekerd zijn, tenzij ze zelf de schade bij ABS laten herstellen.

Naast de auto, zijn ook huisdieren meeverzekerd. Als je een halve of een volledige allriskverzekering bij InShared hebt zijn bij een ongeluk de viervoeters, de kat en de hond, ook tot 500,- gedekt. Zonder eigen risico.

Naast die alles zit je bij InShared niet aan een jaarcontract vast, je kan elke dag makkelijk opzeggen. Alle soorten autoverzekeringen zijn op elk moment stop te zetten.
Onze Autoverzekering: InShared klanten zijn 30% goedkoper uit