ANWB Autoverzekering

Een autoverzekering is verplicht. Maar er wordt niks gezegd over de minimale prijs van zo’n autoverzekering. Waarom zou je dan zoveel betalen als het ook goedkoper kan, zoals bij een ANWB autoverzekering. Iedereen kent de ANWB wel, zeker ook niet gek dat ANWB zich in de markt voor verzekeringen aanbiedt. Ze doen immers zo goed als alles met autos. Een voordeel van een autoverzekering bij de ANWB is dat ze weten waar ze het over hebben, beter dan alle andere verzekeraars.

 

Haal- en Brengservice

Uniek bij een autoverzekering van de ANWB is de haal- en brengservice. Hiermee wordt onder halen bedoeld het ophalen van de auto en brengen verwijst naar het direct leveren van de gerapereerde auto. Als je met je auto een ongeluk gehad hebt, of hij is op een andere manier beschadigd en kan niet meer normaal de weg over, dan wordt deze beschadigde auto door de ANWB opgehaald en zorgen ze direct voor een nieuwe auto. Ze zorgen dat je opgehaalde auto gerepareerd wordt en daarna spreek je een locatie datum en tijdstip met ze af waarna je je auto terugkrijgt. Ideaal!

Schadehulp

Als je schade hebt aan je auto, maar wel weer snel de weg op wilt gaan, dan kan een ANWB autoverzekering ook goed helpen. Ze komen ter plekke naar je toe en doen een noodreparatie als dat nodig is zodat iedereen weer veilig de weg op kan.
Of u nou ‘s ochtends, ‘s middags of zelfs ‘s nachts last heeft van schade, de ANWB is 24/7 bereikbaar via hun telefooncentrale. Je krijgt direct hulp en alles wordt geregeld.

Een autoverzekering afsluiten is altijd lastig, een belangrijk iets is om de prijzen te vergelijken. De ANWB autoverzekering komt als een van de goedkoopste uit de tests en is ook zeer degelijk. Alvorens is het altijd aan te raden om een overzicht te maken over wat je graag verzekert wilt hebben. Iets vergelijken (prijzen) kan namelijk niet als je niet precies weet waar je naar op zoek bent!