Aegon Autoverzekering

Je weet precies welke auto je gaat kopen, welke extra opties je daarbij neemt, je weet precies het model auto en welke uitvoering. Nu alleen nog maar de autoverzekering. Wist je maar zoveel over de autoverzekering als over je nieuwe auto zou je kunnen denken. Met de Aegon autoverzekering bepaal jij wat er allemaal in je verzekering zit, de basisdekking en de extra’s kies je zelf.
online adverteren www.m4n.nl

Aegon Autoverzekering

Bij Aegon kan je dezelfde dag als je je auto koopt, meteen de auto verzekeren met de Aegon autoverzekering. Hierbij krijg je een goedkope premie en bepaal je zelf wat je wel en niet verzekerd

Dekkingen bij Aegon

Aegon kan de volgende dingen standaard dekken in de autoverzekeringen die ze aanbieden.
WA: De basis van de basis is dit. De Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering is verplicht, hiermee bescherm je jezelf alleen tegen de schade die je auto andere aandoet.
WA + Beperkte casco: Dit is de WA autoverzekering met casco. Casco houdt in dat je auto verzekerd is voor o.a. brand, diefstal, storm, hagel etc.
All Risk: Dit is de WA en de casco plus nog vergoeding voor schade aan je eigen auto bij botsingen, vandalisme etc. Ook heb je hierbij sowieso pechhulp in het buitenland.

Uitbreidingen

Als je een Aegon autoverzekering hebt kunnen uitkiezen, dan is er nog de mogelijkheid om enkele extra opties (modules) erbij toe te voegen.
Bijvoorbeeld rechtsbijstand bij een ongeluk, hierbij krijg je juridische hulp als je schade door bv een verkeersongeval vergoed wilt hebben.
Een ander voorbeeld is een ongevallenverzekering voor inzittenden. Hiermee is niet alleen de auto verzekerd, maar ook de inzittenden (de bestuurder en de passagiers) mocht er iets ergs met hun overkomen tijdens een ongeluk (denk aan ziekenhuiskosten). Dit geldt niet alleen voor in je eigen auto, maar ook voor een auto van iemand anders net als in het openbaar vervoer.

Eigen risico

Standaard heeft Aegon een eigen risico van 200,-. Dit geldt als je de schade laat repareren door een bedrijf dat is aangesloten bij Aegon Schade Service, anders bedraagt het eigen risico 700,-. Bij ruitschade gelden weer andere regels, mocht je ruitschade hebben dan:
- Heb je helemaal geen eigen risico als je altijd je ruit laat repareren bij een Aegon Schade Service bedrijf.
- Bedraagt je eigen risico 75,- als het wordt vervangen door een Aegon Schade Service bedrijf.
- Als je ruitschade niet laat herstellen bij zo’n Aegon bedrijf, dan moet je alles zelf gaan vergoeden.

Bereken je premie hier, op de website van Aegon, en sluit een autoverzekering af.